Referenties

Waterlelies, Ohara Koson, Rijksmuseum.

Een goede match is essentieel, zowel wat betreft persoon als wat betreft aanpak. Dat is de basis voor een constructieve samenwerking.

Dit is hoe anderen mij en mijn aanpak hebben ervaren:

Een massage van Irene voelt als een totale reset van mijn lichaam en van mijn mind. Warme wijze handen die precies weten wat ze moeten doen en waar ze moeten zijn. En soms stelt ze een vraag of maakt ze een opmerking die inzicht geeft en lichtheid brengt. Na afloop stroomt alles weer. Ik kan weer zacht zijn in en met mezelf. Zelfs mijn hoofdpijn is na de massage helemaal weg. Op zijn tijd een afspraak maken bij Irene past helemaal in mijn manier om goed voor mezelf te zorgen.

Hanneke Janzen

Trainer Communicatieverbetering

Ik wil Irene Koole van harte aanbevelen!

Ik ken Irene nu 7 jaar.

Irene is een vrouw die op alle niveaus kan relateren. Een doortastende luisteraar, ruimdenkend en slim.

Irene weet wat veranderen is en wat dat van jezelf en je omgeving vraagt én wat het kan opleveren!

Ik heb Irene leren kennen als manager bij een toezichthouder, een bancaire instelling… Ook de moeder in haar had met zéér complexe relatie en gezinssituaties te maken. Zelf is zij door drastische veranderingen gegaan. Mede daardoor is Irene de professional die zij vandaag is.

Een integer mens die er écht voor je is, zonder dat zij de verantwoordelijkheden van je wil overnemen. Menselijk, zacht en een doorpakker. Een professionele coach die helemaal naast je gaat staan met beide voeten op de grond en je helpt navigeren door de woelige wateren waar je doorheen gaat, in de richting van je bestemming.

Veel succes bij Irene!

Nico Koomans

Oprichter van een specialistisch trainingsbureau

Als ondernemer gaat het voor mij vaak over balans. Balans in denken, doen en voelen. In het vinden van balans tussen functioneren op ‘de top’, dan weer in ‘een dal’ om vervolgens weer omhoog te kunnen, geeft Irene heel fijne ondersteuning. Op fysiek en dieper niveau. Juist omdat Irene zelf al deze aspecten van leven heel goed kent en ervaren heeft, is ze nu in staat dit over te brengen op een zachte, liefdevolle en krachtige manier. Hoe prettig is het om vanuit ontspanning en aanraking dicht bij jezelf te komen om weer de volgende stap te kunnen zetten om jouw bijdrage aan de wereld te geven?

Baudy Wiechers

Grondlegger van de CONSENT-methode®

De sessie met Irene heb ik als zeer plezierig ervaren. Ik ging er scheef in en kwam er in balans weer uit. Mijn linker en rechterkant weer in evenwicht, een fijn gevoel en alles kon weer stromen. Irene is deskundig, aangenaam en to the point. Ik kan haar van harte aanbevelen.

Anja

Geïnspireerd? Neem hier contact op.

Beeld in header: Waterlelies, Ohara Koson, Rijksmuseum.