Irene Koole

Ik wil Irene Koole van harte aanbevelen!

Irene is een vrouw die op alle niveaus kan relateren. Een doortastende luisteraar, ruimdenkend en slim.

Irene weet wat veranderen is en wat dat van jezelf en je omgeving vraagt én wat het kan opleveren!

Ik heb Irene leren kennen als manager bij een toezichthouder, een bancaire instelling… Ook de moeder in haar had met zéér complexe relatie en gezinssituaties te maken. Zelf is zij door drastische veranderingen gegaan. Mede daardoor is Irene de professional die zij vandaag is.

Een integer mens die er écht voor je is, zonder dat zij de verantwoordelijkheden van je wil overnemen. Menselijk, zacht en een doorpakker. Een professionele coach die helemaal naast je gaat staan met beide voeten op de grond en je helpt navigeren door de woelige wateren waar je doorheen gaat, in de richting van je bestemming.

Nico Koomans

Oprichter specialistisch trainingsbureau

Beeld header en homepagina: Boom en chrysanten, Tsukioka Kôgyo, Rijksmuseum.

Mijn visie

Mijn drijfveer is de zoektocht naar authenticiteit. Kunnen zijn wie ik echt ben en ook zo handelen. Dat delen met anderen. Dat vergt helderheid, moed en ook een zekere radicaliteit. Gelukkig heb ik ontdekt dat dat heel goed samengaat met zachtheid en compassie. Dat is ook in mijn sessies voelbaar doordat ik de tijd voor je neem en niet over je oordeel.

Ik heb aan den lijve ondervonden wat is het is om op slot te gaan. En om weer in beweging te komen, maar dan verankerd in mijzelf. Ik heb geworsteld met mijn eigen signalen leren herkennen, keuzes maken, grenzen stellen, geduld oefenen, zicht krijgen op mijn eigen oordelen, verantwoordelijkheid dragen. Ik waardeer groei terwijl ik weet: het is nooit ‘af’. Die gedeelde ervaring maakt dat ik samen met jou de diepte in kan.

Ik benader zaken graag vanuit een ruim perspectief. Ik zoek naar de verbinding van het grote met het kleine, de geest met het lijf, het nu met het verleden, de ene mens met de andere. Dit geeft voor mij een diepe betekenis aan het leven en aan het werk dat ik doe.

Opleiding en ervaring

In mijn carrière ben ik vanuit een beleidsmatige oriëntatie langzamerhand doorgegroeid naar het ‘hands on’ mensenwerk. Als manager bij een toezichthouder droeg ik verantwoordelijkheid over teams van meer dan 20 professionals. Het coachen als manager en verandermanager vormde een opstap naar mijn huidige praktijk.

De basis voor mijn werk is de opleiding van de Rebalancing® School voor Lichaamswerk & Bewustzijn, aangevuld met kennis op medisch en psychosociaal vlak. Verder heb ik verschillende intensieve communicatietrainingen gevolgd, op zowel het individuele terrein als het werken met groepen. De kern van dit alles is voor mij: luisteren en voelen met aandacht en de ander daarbij helemaal in zijn waarde laten.

 

Beeld header en homepagina: Boom en chrysanten, Tsukioka Kôgyo, Rijksmuseum.